חולון

דיון מתוך פורום  אורטיקריה - סרפדת, חרלת

09/09/2016 | 15:45 | מאת: ורוניקה כהן

שלום. מיזה כשלושה חודשים שאני סובלת מעיקצוצים וגירודים בכל אזורי הגוף כולל הפנים, אודם ושירפה. הפעם הראשונה כאשר זה קרה לי זה היה לאחר נטילת מוקסיפן ובהמשך גם לאחר עוד אנטיביוטיקות. לאחר בירור אלרגי אצל מספר רופאים , נאמר שמדובר כנראה באורטיקריה. טופלתי בטלפאסט, אריוס, זילרגי ועוד רבים אחרים ללא שינוי משמעותי בתופעות. אני מאוד סובלת וזה פוגע לי באייכות החיים. מה עליי לעשות ?

הי. לא הבנתי ממך האם האבחנה הסופית היא אורטיקריה או שמא מדובר בתגובה לתרופות? בכל מקרה לשני המצבים יש טיפול. ממליצה על בירור אלרגי. במידה וזו אכן אורטיקריה שנכשלה עם טיפול בתרופות השונות כפי שתארת יש טיפולים נוספים שניתן להתאים לך. פני לאלרגולוגית עם תוצאות הבירור שעברת. בברכה

מנהל פורום אורטיקריה - סרפדת, חרלת