הודעה חדשה X
* ניתן להעלות קבצים עד 5 מגה
* ניתן להעלות קבצי תמונה, סרטון או PDF בלבד
אבקש לקבל תגובות לשאלתי, פרסומים ומידע בריאותי לדוא"ל שלי.
בלחיצה על כפתור השליחה, אני מאשר/ת שהבנתי שהתכנים המופיעים באתר נועדו לספק אינפורמציה בלבד
ואינם בגדר עצה רפואית, חוות דעת מקצועית או תחליף להתייעצות עם מומחה. נא לעיין בתנאי השימוש באתר.

תודה!
הודעתך התקבלה וממתינה למענה המקצועי של מנהל/ת הפורום.
לצפייה בהודעה באתר יש לרענן את המסך.


רק בריאות ☺ צוות אתר דוקטורס

רענן פורום

תודה!
הודעתך התקבלה .
לצפייה בהודעה באתר יש לרענן את המסך.
רק בריאות ☺ צוות אתר דוקטורס

רענן פורום

חולון

דיון מתוך פורום אורטיקריה - סרפדת, חרלת

הודעה/מחבר תאריך ושעה
  • חולון

    ורוניקה כהן
    חולון
    מחבר: ורוניקה כהן
    תאריך: 09/09/2016
    שעה: 15:45
    שלום.
    מיזה כשלושה חודשים שאני סובלת מעיקצוצים וגירודים בכל אזורי הגוף כולל הפנים, אודם ושירפה. הפעם הראשונה כאשר זה קרה לי זה היה לאחר נטילת מוקסיפן ובהמשך גם לאחר עוד אנטיביוטיקות. לאחר בירור אלרגי אצל מספר רופאים , נאמר שמדובר כנראה באורטיקריה. טופלתי בטלפאסט, אריוס, זילרגי ועוד רבים אחרים ללא שינוי משמעותי בתופעות. אני מאוד סובלת וזה פוגע לי באייכות החיים. מה עליי לעשות ?
    הוסף תגובה
    • אנטיביוטיקה
      ד"ר רמית מעוז סגל
      אנטיביוטיקה
      מחבר: ד"ר רמית מעוז סגל
      תאריך: 12/09/2016
      שעה: 13:35
      הי. לא הבנתי ממך האם האבחנה הסופית היא אורטיקריה או שמא מדובר בתגובה לתרופות? בכל מקרה לשני המצבים יש טיפול. ממליצה על בירור אלרגי. במידה וזו אכן אורטיקריה שנכשלה עם טיפול בתרופות השונות כפי שתארת יש טיפולים נוספים שניתן להתאים לך. פני לאלרגולוגית עם תוצאות הבירור שעברת. בברכה
      הוסף תגובה
ד"ר רמית מעוז סגל

ד"ר רמית מעוז סגל (מנהל הפורום)

מומחית לאימונולוגיה

רוצה להתייעץ? המומחים שלנו עונים על שאלות הגולשים בפורום אורטיקריה - סרפדת, חרלת

עבור לפורום >>