אורטיקריה בתינוק (?)

דיון מתוך פורום  אורטיקריה - סרפדת, חרלת

23/08/2016 | 15:09 | מאת: שאול

ד"ר רמית שלום, יש לנו תינוק בן שנה. לאחרונה שמנו לב לסימנים אדומים מובלטים מהעור על גבו ועל צידי הגוף. ניראה כי הם מציקים ומגרדים. האם יתכן שהסרפדת מופיעה כבר בגיל כזה?

שלום. אורטיקריה יכולה להופיע בכל גיל אך יש אבחנה מבדלת רחבה בגיל קטן כזה. כגון תפרחת אלרגית, תפרחת כתוצאה מזיהום ויראלי או אחר, ולכן חשוב להבדק עי רופא הילדים, בברכה

שלום . אורטיקריה יכולה להופיע בכל גיל . אך בגיל כזה יש אבחנה מבדלת רחבה עם תפרחות שונות, החל מתפרחת על רקע זיהומי וכלה באקזמה של העור. בברכה

מנהל פורום אורטיקריה - סרפדת, חרלת