חרלת סרפדת עם טיפולים ביולוגים לא עוזר

דיון מתוך פורום  אורטיקריה - סרפדת, חרלת

24/12/2019 | 20:05 | מאת: חרלת סרפדת

היי אני בת 42סובלת מיזה שנים מאורטיקריה קשה מאוד עד למצב שהגעתי עם תסחיף ריאתי אני שנה וחצי עם טיפולים ביולוגים וכדורים אנטיהסטמינים וסטרואידים כבר חמישה חודשים שהגוף לא מגיב לכלום אני כבר לא יודעת מה לעשות העלו לי את המינון של הטיפולים ועדיין אני עם אורטיקריה קשה הרופאים אומרים שאין להם מה לעשות איתי ואיך לטפל בי ומה שנשאר זה טיפול הכימי שאני ממש מפחדת לעשות שגם ככה המערכת החיסונית שלי חלשה מאוד תעזרי לי בבקשה מה עוד צריך לעשות

אשמח לעזור לך. את מוזמנת לתאם ביקור במרפאה

31/12/2019 | 21:22 | מאת: חרלת סרפדת

אני השמח להגיע אליך תודה על שענית לי (:

03/01/2020 | 16:03 | מאת: חרלת

לצערי גם הטיפולים הביולוגים לא עוזר ביכלל היתי מקבלת 300 ועכשיו 450 ואני עדין שותה פריטניזון 80 ופנרגן טלפסט 180

קיימטת תפרחות משולבות עם מרכיב אוטואימוני ולפעמים יידרש טיפול נוסף לזולייר- כדאי להגיע ליעוץ

מנהל פורום אורטיקריה - סרפדת, חרלת