גרד בעור ממקום למקום

דיון מתוך פורום  אורטיקריה - סרפדת, חרלת

27/09/2019 | 14:29 | מאת: ינון

שלום, מטופל כבר 3 חודשים בקיורטן 40MG כל יום כדור בערב אחרי האוכל. לפני כשישה ימים צץ לי בעור גירוד אחרי מקלחת, זה התחיל בגירוד חזק ביידיים שנהיה אדום ולאחר מכן יום אחרי הגרד התחיל לעבור ממקום למקום בכל הגוף כולל שיער אוזן הכל מהכל דומה לאורטיקריה הלכתי לרופא עור והוא רשם לי היסטזמין ומשחה שניהם לא עזרו רשם לי את ההיסטזמין ל30 יום לוקח כבר 6 יום היה יום אחד בשבוע שהרגשתי ממש הקלה ובקושי הרגשתי את הגירוד אבל היום הוא חזר שוב האם יכול להיות שזה מהכדורים של הריקוטן שאני לוקח? אבל הגיוני שתופעות לוואי מופיעות אחרי 3 חודשים? אשמח לחוות דעת בנושא תודה ד"ר

27/09/2019 | 14:30 | מאת: ינוו

שכחתי לציין שמופיע גם כמו פריחה כזאת לפעמים פריחה שבאה והולכת כמו אדום כזה על העור בידיים

בהחלט יכול להיות חלק מרגישות יתר לתרופה.

22/10/2019 | 10:30 | מאת: דר מעוז סגל

בהחלט יכולה להיות תופעת לוואי של רואקוטן

מנהל פורום אורטיקריה - סרפדת, חרלת