עקיצה מזוהמת טיפול של אנטיביוטיקה

דיון מתוך פורום  אורטיקריה - סרפדת, חרלת

05/10/2018 | 15:27 | מאת: חנה

נעקצתי(לא ידוע ממה)והכול הזדהם לי במיון קיבלתי במשך 10 ימים צפוויט 4 פעמים ביום.ובקופ"ח ניתן לי גם משחת פוסידין,סיימתי את הטיפול.ועדיין יש לי אדמומיות וממש רואים את הסימן של העקיצה והסימן גם קשה ומגרד. פניתי לרופא עור והוא נתן לי אנטיביוטיקה של ציפורדקס לעוד 5-7 ימים ובנוסף משחת בטאקורטן..השאלה שלי האם כדאי להחליף את האנטיביוטיקה או להמשיך את אותה אנטיביוטיקה של הצפוויט לעוד כמה ימים? והאם זה הגיוני שככה זה לא עובר? תודה

לפעמים קורה שזיהום עורי הופך להיות ממושך ואז יש לטול קורס ממושך של טיפול. כדי לענות על שאלתך צריך להבין האם היתה תגובה טובה לטיפול בתחילת הדרך, האם נלקח משטח?

מנהל פורום אורטיקריה - סרפדת, חרלת