אורטיקריה תסמינים חריפים

דיון מתוך פורום  אורטיקריה - סרפדת, חרלת

22/08/2018 | 19:55 | מאת: דנה

אובחנתי באורטיקריה לאחרונה ואני מטופלת בתרופה נגד אלרגיה למרות שאין לי עבר של אלרגיות ואיני אלרגית לאף מזון או חומר. התסמינים מופיעים כל יום בבוקר אחרי השינה ונעלמים לאחר שעתיים. בלילה האחרון קמתי עם כאב חזק בחזה, שזז ממקום למקום עד שבסופו של דבר התמקם לי בגרון. ומאז הוא שם. התחושה היא תחושה של משהו שתקוע לי בגרון. קראתי באינטרנט שזה אחד התסמינים לאורטיקריה חריפה. האם יש קשר? מה עליי לעשות?

שלום לך. על פניו זה לא נראה קשור . לפי מה שכתבת את סובלת מאורטיקריה כרונית ולא חריפה. אני ממליצה לך לפנות לייעוץ של מומחה בתחום על מנת להשלים את הברור לתלונתיך ולהתאים לך טיפול הולם

מנהל פורום אורטיקריה - סרפדת, חרלת