אוקטיקריה חוזרת לאחר כ8 שנים

דיון מתוך פורום  אורטיקריה - סרפדת, חרלת

07/08/2018 | 12:44 | מאת: חלי

לפני שבוע וחצי חזרה אצלי אוקטיקריה שהיתה לפני 8 שנים ונרגעה. קיבלתי בזמנו סטרואידים. מה הכי נכון לעשות כרגע? הסבל גדול מאוד. אני מקבלת 2 טלפסט ביום. רופאת המשפחה אמרה שלא מומלץ ביום 3 טלפסט. וגם בימים שאני לוקחת 1 בבוקר ו2 לפני השינה המצב לא טוב. אנא עזרתך.

שלום לך. ניתן ומקובל להעלות את מינון הטלפסט ל-4 ליום באורטיקריה כרונית. כדאי לבדוק אצל מומחה האם את לא זקוקה לטיפול נוסף

08/08/2018 | 17:48 | מאת: חלי

תודה רבה על תשובתך. האם 4 כדורי טלפסט עדיפים על פני אריוס בוקר וצהריים והאיסטון בערב? זה מה שרופאת המשפחה נתנה לי נכון לעכשיו. מה יהיה יעיל יותר?

מנהל פורום אורטיקריה - סרפדת, חרלת