אוגמנטין ו אורטיקריה

דיון מתוך פורום  אורטיקריה - סרפדת, חרלת

28/07/2018 | 10:45 | מאת: שלומי

בטיפולי שיניים (שתלים)קיבלתי אוגמנטין 875 התחיל לי גירוד חזק כמו עקצוצים של יתושים. הגירוד בלתי נסבל .רופא אלרגיה ללא טסט חושב שזה מהאוגמנטין שזו פעם ראשונה אני מקבל. 1. יש קשר לאורטיקריה? 2. מתי זה יחלוף? מקבל טיפול קרגע של דטלורטדין וזרדיקס הטיפול מרגיע ליום יומיים. איך ממשיכים מכאן? איך מאבחנים אורטיקריה? תודה

אורטיקריה מאבחנים באמצעות מראה התפרחת שהוא טיפוסי ואופי הנגעים. אורטיקריה יכולה להיות תגובתיתלתרופה.כדאילהבדק

מנהל פורום אורטיקריה - סרפדת, חרלת