אורטיקריה כרונית ספונטנית

דיון מתוך פורום  אורטיקריה - סרפדת, חרלת

21/04/2018 | 16:31 | מאת: אלמה

שלום רב, אני בת 44 מזה חצי שנה שאני סובלת מאורטיקריה כרונית שאיננה נובעת מאלרגיה כלשהיא אלה משיבוש לא מובן במערכת החיסון. בתחילה המצב של הנגעים (מפושטים ובולטים) היה חמור (הופיע במשטחים גדולים על כל הגוף שהיו נעלמים ויוצאים במקומות אחרים), ולאחרונה קיימת הטבה אך עדיין סובלת מהופעת נגעים אחדים בעיקר בגפיים (ידיים/רגליים). טופלתי בקורטיזון וכשסיימתי את הטיפול בו המצב חזר לקדמותו. וב3 כדורי אנטי היסטמין וכדור אחד של סנגיולר שלו מנעו מהופעת הפריחה אלה טיפלו בגרד הבלתי נסבל שמתלווה לה. כעת עומדת אני בשאלה לגבי הטיפול הביולוגי שאליו אני זכאית ושאלתי היא האם הוא מומלץ? ומהם תופעות הלוואי שלו? האם הוא יכול להעריך את שהות המחלה הזו אצלי ואולי כדאי שאחכה עוד (אעפ שמאוד מפריעה ביום יום).

שלום לך . הטיפול בזולייר נמצא יעיל ובטיחותי, לצורך שיחה על תופעות לוואי ופרטים נוספים אני ממליצה להגיע למרפאה. בברכה

מנהל פורום אורטיקריה - סרפדת, חרלת