מאסטוציטוזיס בתינוקת בת חמשה חודשים

דיון מתוך פורום  אורטיקריה - סרפדת, חרלת

16/03/2018 | 08:31 | מאת: מאסטוציטוזיס

שלום, לתינוקת שלי בת 5 חודשים יש פריחה בכל צידי הגוף. גב בטן רגליים וידיים. הפריחה התחילה מאז שהייתה בת חודשיים. בהתחלה חשבנו שהיא כמו כל פריחה אחרת. נעלמת מעצמה אבל עם הזמן הפריחה נשארה והתפשטה בכל הגוף. תפרחת חומה שלפעמים נהפכת לוורודה. עשינו ביופסיה כי הרופאים חשודים למאסטוציטוזיס. ועדיין מחכים לתשובה. אפשר קצת מידע על המאסטוציטוזיס ??

שלום לך, מאסטוציטוזיס היא מחלה של תאי המסט, שיכולה להתבטא בעור בלבד אך גם בדרגות קשות יותר לערב מערכות נוספות כך שפרטים נוספים תוכלי לקבל במהלך ביקור במרפאה , בהתאם לתוצאות הברור של התינוקת שלך

מנהל פורום אורטיקריה - סרפדת, חרלת