אורטיקריה כרונית ואופטלגין

דיון מתוך פורום  אורטיקריה - סרפדת, חרלת

16/01/2018 | 18:28 | מאת: נגה

בת 47 . בריאה. אובחנתי עם אורטיקריה כרונית ומטופלת בטלפסט מזה כ3 שבועות. לפני יומיים נטלתי טיפות אופטלגין (40) לשיכוך כאבים והורדת חום. אחר כך ראיתי בהתוויות שאין לקחת אופטלגין למי שסובל מאורטיקריה. האם תוכלי להסביר מה הסכנה? אילו תרופות להורדת חום בטוחות יותר לשימוש. תודה רבה.

שלום לך . התגובה לאופטלגין ושאר נוגדי דלקת במי שלוקה באורטיקריה הנה אינדיבידואלית, ולא תמיד ניתנת לחיזוי. אני ממליצה על ייעוץ במרפאת אלרגיה לצורך המשך בירור וקבל הנחיות נוספות לגבי תרופות

מנהל פורום אורטיקריה - סרפדת, חרלת