הודעה חדשה X
* ניתן להעלות קבצים עד 5 מגה
* ניתן להעלות קבצי תמונה, סרטון או PDF בלבד
אבקש לקבל תגובות לשאלתי, פרסומים ומידע בריאותי לדוא"ל שלי.
בלחיצה על כפתור השליחה, אני מאשר/ת שהבנתי שהתכנים המופיעים באתר נועדו לספק אינפורמציה בלבד
ואינם בגדר עצה רפואית, חוות דעת מקצועית או תחליף להתייעצות עם מומחה. נא לעיין בתנאי השימוש באתר.

תודה!
הודעתך התקבלה וממתינה למענה המקצועי של מנהל/ת הפורום.
לצפייה בהודעה באתר יש לרענן את המסך.


רק בריאות ☺ צוות אתר דוקטורס

רענן פורום

תודה!
הודעתך התקבלה .
לצפייה בהודעה באתר יש לרענן את המסך.
רק בריאות ☺ צוות אתר דוקטורס

רענן פורום

המשך לשאלה קודמת על חיסון לשפעת

דיון מתוך פורום אורטיקריה - סרפדת, חרלת

הודעה/מחבר תאריך ושעה
  • המשך לשאלה קודמת על חיסון לשפעת
    מחבר: דיוי
    תאריך: 13/09/2017
    שעה: 12:54
    שכחתי לשאול אם יש אפשרות לקחת מידי פעם בונדורמין בזמן הטיפול לאורטיקריה שהצגתי קודם לכן. הגירוד והעיקצוץ גורמים לליילות ללא שינה.
    השאלה אם מותר לקחת כדור לשינה עם אנטי אלרגי - אריוס.
    תודה רבה
    דיוי.
    הוסף תגובה
    • RE: המשך לשאלה קודמת על חיסון לשפעת
      מחבר: ד"ר רמית מעוז סגל
      תאריך: 13/09/2017
      שעה: 13:28
      כדי לענות על השאלה הזו אני זקוקה לפרטים נוספים .
      הוסף תגובה
ד"ר רמית מעוז סגל

ד"ר רמית מעוז סגל (מנהל הפורום)

מומחית לאימונולוגיה

רוצה להתייעץ? המומחים שלנו עונים על שאלות הגולשים בפורום אורטיקריה - סרפדת, חרלת

עבור לפורום >>