יישור שיניים + קיבוע ו /או מים יכולים לגרום אורטיקריה?

דיון מתוך פורום  אורטיקריה - סרפדת, חרלת

13/06/2017 | 23:52 | מאת: מור

1. רציתי לשאול האם יתכן ויישור שיניים עם טבעות ממתכת, וקיבוע של השיניים עם משהו ממתכת יכול לעשות אורטיקריה. 2. האם יש קשר למים של המקלחת או לשתייה שיכולים לגרום לאורטיקריה.

שלום לך, החשיפה למתכת עלולה לגרום לתגובה מאורחת של רגישות יתר , אם כי על מנת לענות לך בוודאות האם זו אורטיקיריה עלליך להגיע לבדיקה במרפאה בד"כ שתיית מים לא אמורה לגרום לתופעה בברכה

14/06/2017 | 14:30 | מאת: מור

אני כבר מאובחנת עם אורטיקריה כרונית. מנסה לעלות על הסיבה, וחוץ מטיפולי הסרת שיער בHSR שהדליקו את העור והיו הטריגר, חשבתי אולי הקיבוע בשיניים שלי גורם לדבר הנוראי הזה. ואולי מים מצנרת ישנה.. או עובשים בדירה..

מנהל פורום אורטיקריה - סרפדת, חרלת