טיפול בגרד , לאחר נטילת טלפסט

דיון מתוך פורום  אורטיקריה - סרפדת, חרלת

29/04/2017 | 18:12 | מאת: יפעת

שלום רב, למעלה מחודשיין אני סובלת מאלרגיה בעור, אני נוטלת 2 טלפסט בבוקר ו2 בערב כדור של אוטרקס. לצערי אין שום שיפור, היתה לי התנפחות רצינית בפנים ונתנו לי סטרואידים שעזרו, למשך כשבוע וחצי לא הייתה שום תופעה, כרגע חזר על הגרד והפריחה בגוף , טלפסט לא עוזר בכלל. מה עוד ניתן לעשות,? תודה

שלום. יש עוד הרבה דברים שניתן לעשות. עוד חלופות לטיפול. לא ניתן לפרט את כולן באמצעות הפורום. על מנת לקבל הנחיות לטיפול טוב מותאם עבורך עליך להבדק כי מומחה לאלרגיה שבקיא בטיפול באורטיקריה ואנגיואדמה.!

מנהל פורום אורטיקריה - סרפדת, חרלת