קסולייר לטיפול באורטיקרה

דיון מתוך פורום  אורטיקריה - סרפדת, חרלת

25/04/2017 | מאת: רונית

שלום, אני סובלת מזה כשנה מאורטיקריה שלא מאוזנת על ידי אנטיהיסטמינים וסטרואידים. הרופא המליץ לי על טיפול בקסולייר. אני קצת חוששת בשל הרקע שלי . חליתי בסרטן שד לפני כ 4 שנים, אני מטופלת בלטרזול ואני בת 60. אשמח לדעתך בהקשר של קסולייר ומחלת הסרטן. אני חוששת כי הבנתי שהקסולייר עובד על מערכת החיסון תודה רונית

לקריאה נוספת והעמקה

שלום לך, על מנת שתקבלי את כל המידע בנוגע לשאלתך החשובה וזאת כדי להגיע להחלטה המכונה ביותר עבורך בנוגע לטיפול באורטיקריה, בבקשה הגיעי לפגישת ייעוץ רפואי, אשמח לענות לך ולעזור לך. בברכה דר רמית מעוז סגל

26/04/2017 | מאת: ענת

רונית תזהרי מאד מקסולייר א.היא לא מרפאת אורטיקריה ב.יש לה תופעות לוואי קשות ג.אם את חולת סרטן אל תחשבי בכלל בכיוון תרשמי כאן את המייל שלך ואכתוב לך באופן אישי.

מנהל פורום אורטיקריה - סרפדת, חרלת