אורטיקריה בקרקפת משימוש בשמפו אגיספור

דיון מתוך פורום  אורטיקריה - סרפדת, חרלת

17/04/2017 | 21:20 | מאת: אילנה

שלום לפני חודש עקב סבוריאה בקרקפת קיבלתי שמפו אגיספור לחפיפה .לאחר מספר שימושים התחיל לי גרד נוראי וצריבות בקרקפת מלווה באודם עז של הקרקפת הרופאה נתנה לי אנטיהיסמיני בשם אלרג'יקאר של מכבי השתמשתי שבוע האודם לא עבר הגירודים פסקו כמו כן השתמשתי בשמפו לקטופיל שלא עוזר. הרופאה נתנה לי גם ג'ל המכיל סטרואידים למרוח איפוא שמגרד אך לא השתמשתי בו. כרגע אני מיואשת ולא יודעת מה לעשות מידי פעם יש לי עדיין גירודים קלים. האם את יכולה לעזור לי.מה עלי לעשות? קניתי גם שמפו צמחי ושמן שמיועד לסבוריאהאך לא יודעת אם כדאי להשתמש בו . אני בת 57 ויש לי שורשים לבנים ולא יכולה לצבוע את השיער ואני על הפנים. בתודה מראש

שלום לך. אני מבינה. את מצוקתך הרבה. מה שאת מתארת לא טיפוסי לאורטיקריה. בכל מקרה, המקרה מורכב ונדרשת בדיקה על מנת שתוכלי לקבל טיפול טוב ומותאם לבעייתך.

מנהל פורום אורטיקריה - סרפדת, חרלת