אורטיקריה בהריון___________________

דיון מתוך פורום  אורטיקריה - סרפדת, חרלת

28/03/2017 | 07:13 | מאת: ניצה

שלום אני בהריון משבוע 7 התחילה לי אורטיקריה רק בכפות הרגליים. בעברי סבלתי מאורטיקריה סולרית בכל הגוף אך בשנים האחרונות זה כמעט נעלם. הפעם האורטיקריה מופיעה בעיקר בלילות. אם אני קמה לילדים בלילה אז כשחוזרת למיטה זה מתפרץ. אני ישנה יחפה. אם אני לא קמה, זה לא קורה. בבוקר אין כלום (רק מעט מעט רגישות באזור). אני נורא לחוצה כי יש לי היסטוריה ארוכת שנים וייסורים עם אורטיקריה - האם יש כזה דבר אורטיקריה ששייכת להריון או שנפלה עליי גזירה חדשה לחיים??

שלום לך, התשובה לשאלתך היא חיובית- אורטיקירה כמובן קיימת גם בהריון מאחר ויש לך רקע של אורטיקירה כרונית בעבר, ייתכן וכעת יש סוג של התלקחות בגלל שינוי בפרופיל ההורמונלי . אני ממליצה שתגשי להבדק ע"י אלרגולוג כדי למצוא עבורך טיפול מתאים בברכה

28/03/2017 | 10:37 | מאת: ניצה

אם כך יש סיכוי טוב שזה ייעלם אחרי הלידה או אולי אפילו בהמשך ההריון?

מנהל פורום אורטיקריה - סרפדת, חרלת