אפשר קצת מידע האם עושים את הטיפול הזה?
דיון מתוך פורום אורטיקריה - סרפדת, חרלת
ההודעה שלך התקבלה בהצלחה
היא נמצאת כעת בבדיקת עמידה בנהלי הפורום
ההודעה צפויה להתפרסם תוך 24 שעות ממועד הגשתה
במידה וההודעה לא פורסמה בתוך 24 שעות, מומלץ לעיין שוב בנהלי הפורוםולהעלות את ההודעה מחדש.
Plasmapheresis was found to be beneficial in a small series of patients with AIU by eliminating the functional autoantibodies from system איפה עושים טיפול כזה, עלות,? האם דרך קופת חולים? בית חולים?
פלסמהפרזיס זה תהליך בו מסננים את כל הדם שבגוף דרך צינורות. זה טיפול מאד אגרסיבי ושמור למקרים קיצוניים. ניתן לבצעו בבתי חולים בלבד. יש טיפול לאורטיקריה כרונית שהוא הרבה יותר פשוט ואף יותר יעיל.
הקסולייר הוא טיפול שלא מעלים את הבעיה, רק עוזר לסימפטומים, גם האנטיהיסטמינים לא מעלימים. האם הטיפול הזה יכול לרפא?
כל הכבוד לתבונה שלך מול הבלוף של הקסולייר. הטיפול היחיד שמרפא אורטיקריה מנסיון הוא טיפול צמחי שאין שני לו בעולם. תכנסי לגוגל ותרשמי - הטיפול האלטרנטיבי במחלות עור תגיעי לאתר ברמה עולמית שזה ההצלה מאורטיקריה. אל תתקרבי לקסולייר ובטח לא לסטרואידים ( זבל קונבציונלי )
סבלת מאורטיקריה וטיפול אלטרנטיבי עזר? אפשר קצת יותר מידע על האתר? על הטיפול האלטרנטיבי? מה בדיוק היה מה שעזר?