אפשר קצת מידע האם עושים את הטיפול הזה?

דיון מתוך פורום  אורטיקריה - סרפדת, חרלת

13/02/2017 | 00:47 | מאת: רינה

Plasmapheresis was found to be beneficial in a small series of patients with AIU by eliminating the functional autoantibodies from system איפה עושים טיפול כזה, עלות,? האם דרך קופת חולים? בית חולים?

פלסמהפרזיס זה תהליך בו מסננים את כל הדם שבגוף דרך צינורות. זה טיפול מאד אגרסיבי ושמור למקרים קיצוניים. ניתן לבצעו בבתי חולים בלבד. יש טיפול לאורטיקריה כרונית שהוא הרבה יותר פשוט ואף יותר יעיל.

13/02/2017 | 16:17 | מאת: יוכבד

הקסולייר הוא טיפול שלא מעלים את הבעיה, רק עוזר לסימפטומים, גם האנטיהיסטמינים לא מעלימים. האם הטיפול הזה יכול לרפא?

מנהל פורום אורטיקריה - סרפדת, חרלת