אורטיקריה כרונית ארוכת טווח

דיון מתוך פורום  אורטיקריה - סרפדת, חרלת

28/12/2016 | 13:21 | מאת: ברוריה

לאחר 7 חודשי סבל הופניתי לטיפול בזולייר. לאחר עיון באינטרנט, בתופעות הלוואי המויינות ובשיח בפורום קיבלתי פיק ברכיים ואני מפחדת ללכת על זה בגלל הסיכונים/סיבוכים. מה דעתך והמלצתך?

במידה וזו האבחנה והיא נכונה - אורטיקירה - הטיפול בזולייר מסתמן כמאד טוב וגם בטוח לשימוש. אם כי יש לזכור להמשיך טיפולים נוספים במקביל כגון אנטיהיסטמינים ועוד עד להשגת רמיסיה. כלומר גם תוך כדי הטיפול להיות במעקב של אלרגולוג מומחה. מאחלת לך בהצלחה.

מנהל פורום אורטיקריה - סרפדת, חרלת