בת ארבע עשרה עם אורטיקריה
דיון מתוך פורום אורטיקריה - סרפדת, חרלת
ההודעה שלך התקבלה בהצלחה
היא נמצאת כעת בבדיקת עמידה בנהלי הפורום
ההודעה צפויה להתפרסם תוך 24 שעות ממועד הגשתה
במידה וההודעה לא פורסמה בתוך 24 שעות, מומלץ לעיין שוב בנהלי הפורוםולהעלות את ההודעה מחדש.
הבת שלי בת 14 סובלת פעמים רבות ..(ללא שום קשר בין דברים שאכלה או המיקום שלה )ממין תפרחת אדומה , פצעונים קטנים שלפעמים מופיעה כמין שריטה בעור. הדבר מציק מאוד ומגרד. היא אלרגית לאבוקדו ופניצלין אבל כנראה לעוד דברים... זה כבר כמה שנים ככה ורופא המשפחה לא ממש נתן פתרון. לצערי כשזה ממש קשה היא לוקחת טיפות פנסטיל.
על גוגל שמעת גברת ? במקום שהבת שלך תסבול כי אמא שלה לא טרחה לחפש בגוגל אז תלכי לגוגל ותרשמי - הטיפול האלטרנטיבי במחלות עור תגיעי לאת מחלות עור ברמה עולמית ושם כבר תמצאי את התרופה לאורטיקריה זאת תרופה צמחית מצילה של החיים זאת התרופה האמיתית לאורטיקריה שמנטרלת את האנטיגן ( הגורם ) במקום הזבל הנורא שנקרא קסולייר שאני מקווה שהבת שלך לא תקבל את הזריקה הנוראית הזו שבשקר מפיצים שהיא פריצת דרך. התרופה הזו גורמת לעייפות וכאבים בכל הגוף ולאחר שהגוף מתרגל אליה מהחודש הרביעי פחות או יותר אז כבר צריך לעבור לקחת אותה פעמיים בחודש וזה עדיין לא מספיק. ברגע שמפסיקים אותה מתחיל הגיהינום של התפרצות של אורטיקריה שבוודאות מביא לאישפוז. ואז באישפוז קורה הגיהינום השני מתחיליפ לקבל פרדניסון ( סטרואידים ) ואז הגיהינום חוגג גם מהם. ההצלה היא בתרופה שהמלצתי לך תלכי מייד ואל תתקרבי לשום רופא קונבציונלי . נכון שהטיפול יקר אבל עדיף ומציל. מנסיון בדוק.
מבקשת מהרופאה להתיחס לשאלתי . ולגברת ענת....תרופות סבתא תמכרי לסבתא. תודה!
שלום טל, התפרחת שאת מתארת בהחלט עשוייה להתאים לאורטיקירה , והיא בד"כ אינה קשורה לאיזשהו טריגר חיצוני כגון מזון. אני מציעה שתבדקי ע"י אלרגולוג לצורך קבלת הנחיות להמשך בירור וטיפול. אני ממליצה לך לצלם את התפרחת עוד בבית כדי שאם אצל הרופא היא תעלם יהיו לך תמונות להראות לצורך הקלה על האבחון הסופי. שיהיה בהצלחה , ד"ר מעוז-סגל
לחפש בגוגל - הטיפול האלטרנטיבי במחלות עור תגיעי לאתר מחלות עור ברמה עולמית שאין שני לה בעולם. במקום לבזבז זמן על תרופות קונבציונליות שמעולם לא ריפאו חולה אחד של אורטיקריה.