בת ארבע עשרה עם אורטיקריה

דיון מתוך פורום  אורטיקריה - סרפדת, חרלת

24/07/2016 | 14:25 | מאת: טל ימין

הבת שלי בת 14 סובלת פעמים רבות ..(ללא שום קשר בין דברים שאכלה או המיקום שלה )ממין תפרחת אדומה , פצעונים קטנים שלפעמים מופיעה כמין שריטה בעור. הדבר מציק מאוד ומגרד. היא אלרגית לאבוקדו ופניצלין אבל כנראה לעוד דברים... זה כבר כמה שנים ככה ורופא המשפחה לא ממש נתן פתרון. לצערי כשזה ממש קשה היא לוקחת טיפות פנסטיל.

שלום טל, התפרחת שאת מתארת בהחלט עשוייה להתאים לאורטיקירה , והיא בד"כ אינה קשורה לאיזשהו טריגר חיצוני כגון מזון. אני מציעה שתבדקי ע"י אלרגולוג לצורך קבלת הנחיות להמשך בירור וטיפול. אני ממליצה לך לצלם את התפרחת עוד בבית כדי שאם אצל הרופא היא תעלם יהיו לך תמונות להראות לצורך הקלה על האבחון הסופי. שיהיה בהצלחה , ד"ר מעוז-סגל

מנהל פורום אורטיקריה - סרפדת, חרלת