שחיקת סחוס וטניס אלבואום

דיון מתוך פורום  ביטוח לאומי

15/08/2016 | 12:12 | מאת: מרים גרדנויץ

אני עובדת למעלה מ30 שנה בבי"ח מהן כ20 שנה בפנימית והשער בעור ומין.משך השנים עקב הרמת חולים לצורך רחיצה או סידור המיטה או במקרה פטירה עטיפה הסחוסים בכפות ידי נשחקו וקבלתי זריקות עקב טניס אלבואום.עברתי ניתוח לא מזמן בכף יד ימין בו עקב שחיקת הסחוס ניסרו לי את שתי העצמות שהתחככו זו בזו. האם יש לי case?כיצד מגישים בקשה לוועדה רפואית? אשמח לקבל תשובות. תודה.

שאלתך כללית למדי. יש צורך לבחון את נסיבות האירוע ומצבך הרפואי ולבחון האם יש קשר סיבתי בין פציעתך לעבודתך

מנהל פורום ביטוח לאומי