אחוזי נכות לנרקולפסיה

דיון מתוך פורום  ביטוח לאומי

19/08/2016 | 11:37 | מאת: ענת

בתי בת 24 אובחנה לאחרונה כחולת נרקולפסיה. בעבר הייתה עם הפרעת אכילה וקשב וריכז וקיבלה קיצבה מהביטוח הלאומי. נכון להיום יש לה 40% נכות בלי הנרקולפסיה. האם מכירים בביטוח הלאומי בבעיות אשר יוצרת המחלה אשר מונעת ממנה לעבוד בצורה מסודרת? ואם כן כמה אחוזים נוספים תוכל לקבל? ומה צריך לעשות בשביל זה?

הזכאות לקצבה נמדדת בדרגת האי כושר שנקבעה לבתך. יכול להיות שבתך א איבדה מכושרה להשתכר ולכן היא אינה מקבלת קצבה

מנהל פורום ביטוח לאומי