חום לא מוסבר?

דיון מתוך פורום  רפואה פנימית

09/06/2016 | 21:26 | מאת: אורן

שלום, אני בן 35. בריא בדרך כלל. לפני שבועיים הייתי חוחה עם נזלת, שיעול כבד וחום ממושך 5 ימים. צילום חזה תקין. כעבור 5 ימים זה חלף וכבר כמעט שבועיים שאני בריא ללא חום. רק קצת נזלת ושיעול. לפני 3 ימים חזר לי החום רק בלילה.. חום 38..כל היום ללא חום ובשעות הערב עולה כאמור..יש לי קצת נזלת עדיין כאמור ושיעול קל עוד מלפני שבועיים. וקצת כאבי בטן. האם יש וירוסים שמרגישים טוב ויש רק חום ורק בלילה? האם יכול להיות קשור לוירוס שלפני שבועיים? מה כדאי לבדוק ומתי? אציין שלפני 3 וחצי שנים היה לי אירוע חום לא מוסבר של 12 ימים שהייתי גם מאושפז ולא מצאו מה הסיבה וזה פשוט עבר. האם החום הנוכחי יכול להיות קשור לאירוע חום של לפני 3 וחצי שנים? מאז ועד עכשיו לא היו אירועי חום או מחלות כלל. אודה מאוד לדעתך ומה עלי לעשות. תודה רבה רבה

10/06/2016 | 21:21 | מאת: אורן

אציין שמאתמול יש לי חום לאורך כל היום ולא רק בלילה... מגיע עד 38.6... בדיקת רופא מהבוקר לא העלתה דבר מלבד גרון אדום ונקבע שכנראה וירלי... אודה מאוד לתגובתך לאור כל מה שכתבתי. תודה רבה

מנהל פורום רפואה פנימית