קראטינין בשתן

דיון מתוך פורום  רפואה פנימית

30/05/2016 | 21:44 | מאת: צחי

בן 53. מה המשמעות של קראטינין מוגבר בשתן 24 שעות 2.2 ערכים תקינים 1-2 כאשר בדם ערכו תקין 0.93 .(תקין 0.67 - 1.17) תודה . הבדיקה נעשתה כחלק מבדיקת copper בשתן 24 שעות

שלום צחי, הערך שנתת הוא ממש גבולי, יש לחזור על הבדיקה או להתייחס אליה בקונטקס של המחלה אותה מחפשים. קשה לי להתייחס למספר 2.2 בלי לכעת את שאר הבדיקות או מה בדיוק אתה מברר אבל זה לא אמרו כרגע מאוד להדאיג-החריגה היא מינימלית הרבה בהצלחה ובריאות שלמה

מנהל פורום רפואה פנימית