שליטה ואיזון סוכרת בגיל צעיר

דיון מתוך פורום  רפואה פנימית

26/03/2016 | 15:22 | מאת: ערן

אני בחור צעיר בן 37 עם עודף משקל וסוכרת לא מאזנת, אשמח לשמוע המלצות לאיזון ודרכי פעולה לעתיד

שלום רב ערן, מחלת הסוכרת היא אחד מגורמי הסיכון החריפים ביותר למגוון רב של מחלות אחרות וסיבוכים מורכבים. יש חשיבות עליונה באיזון רמות סוכר לשם מניעת הסיבוכים (עיניים, גפיים, כליות וכיו"ב). אני מאוד ממליץ לך בגילך הצעיר להקפיד על איזון סוכר למניעת פגיעות ארוכות טווח. הפגש עם רופא המשפחה שלך או מומחה סכרת של קופ"ח או ביה"ח בהקדם ושבו יחד ובנו תוכנית לאיזון הסוכרת שלך ע"פ שינוי אורחות חיים או טיפול תרופתי

מנהל פורום רפואה פנימית