מתי ליטול את הכדור "cartia" ?

דיון מתוך פורום  רפואה פנימית

19/04/2016 | 19:56 | מאת: יסי

בהוראות לנטילת ה "cartia" נאמר שיש ליטול שעתיים לאחר נטילת כדורים לביטול החומציות בקיבה. אני בן 67 נוטל בקביעות אומפרדקס חצי שעה לפני ארוחת בוקר ולפני ארוחת ערב עקב דלקת כרונית בושט. כמו כן נאמר בהוראות כי ניתן ליטול הכדור ללא קשר לאוכל. האם אני יכול ליטול אותו לפני השינה ביחד עם כדור לכולסטרול? תודה רבה

אני מתנצל על התשובה המאוחרת אני בחו"ל אין שום בעיה ליטול לפני שינה עם כדור לכולסטרול הרבה בהצלחה

מנהל פורום רפואה פנימית