בדיקות

דיון מתוך פורום  רפואה פנימית

28/11/2016 | 01:42 | מאת: יוסי

שלום הייתי אצל מומחה גסטרו שהפנה אותי לבדיקות...בעיקר דם מה שיצא חריג ומוזר גולקז 104 וa1c יצא 5 כך שנשלל סכרת ורמת עמילאזתפקוד לבלב יצא 250 שזה גבוה ובדיקה צואה לקלפרקטין שעוד לא הגיע יש לציין שיש לי כאב בצד אחד של הלסת אחרי אוכל עברתי הדמיות סיטי ואלטרסאנוד בטן האם יש קשר לבעיה בבלוטות הרוק לרמות הגבהות של עמילאז!? יש לציין בעבר עברתי גם קולו ואנדו כמה פעמים תודה

שלום רב, בעיה בבלוטת הרוק מתגלה בצורה קלינית עם נפיחות וכאבים. בבדיקות דם תהיה עלייה של עמילאז-אנזים שמופרש גם מבלוטת הרוק ומחזק את האבחנה-ולכן זה מתאים

מנהל פורום רפואה פנימית