תחושה כללית ואלטרול.

דיון מתוך פורום  רפואה פנימית

22/04/2022 | 20:35 | מאת: אנונימית

היי, אני בת 20, לוקחת אלטרול 100 מג עקב וולודיניה. בחודש האחרון הרגשתי רעב מוגבר ולאחר שהרגשתי יובש קיצוני בפה הסקתי שזה כנראה מהמינון של האלטרול וירדתי ל82.5 מג (הנחיית הרופא המטפל) בזמן האחרון אני די שוכחת לקחת את האלטרול (צריך שעתיים לפני שינה ואני עובדת משמרות אז המון פעמים מתפספס לי), במקביל בחודש האחרון אני עם חשק מוגבר למתוק, ובשבוע שבועיים האחרונים אני בוכה המון, עייפה (אתמול ישנתי 14 שעות), עם המון כאבי ראש חזקים וחוסר ריכוז גבוה (לומדת כרגע פעם שלישית לפסיכומטרי ופשוט לא מסוגלת להתרכז). האם יכול להיות קשר בין הדברים? תודה רבה

לא נראה לי שיש קשר, אבל בהחלט צריכה להיבדק ע"י רופא ויחד להחליט בהצלחה

מנהל פורום רפואה פנימית