ספירת כדוריות דם לבנות נמוכה

דיון מתוך פורום  רפואה פנימית

19/04/2022 | 09:03 | מאת: לילך

שלום, בת 36, בריאה בד'כ, עשיתי בדיקות דם כיוון שאני מתכננת הריון ויצאו ערכים חריגים בספירות דם , wbc - 2.5 נויטרופילים ערך אבסולוטי - 1.7 ולימפוציטים ערך אבסולוטי 0.6, הרופאה אמרה לחזור שוב על הבדיקות בעוד חודש, אני רוצה לציין שגם בבדיקות לפני חצי שנה, הwbc היה 3.6, החלמתי מקורונה לפני 3 חודשים, האם יכול להיות קשור ? ומה עושים במקרה שנשאר נמוך ? האם בעייתי להיכנס ככה להריון ? תודה מראש על כל עזרה :)

אין קשר בין תוצאות הבדיקות לכניסה להריון-כרגע זה בסדר יש לבצע מעכב וזה מספיק בהצלחה

מנהל פורום רפואה פנימית