שלבקת חוגרת הרפס זוסטר

דיון מתוך פורום  רפואה פנימית

18/04/2022 | 00:44 | מאת: נועם

שלום בת 47 לפני כמה ימים החל לי כאב ביד שמאל ואחרי יום ראיתי מין פריחה אדומה בבית השחי קרוב לבית החזה. חשבתי עקיצה ולא יחסתי חשיבות . לאחר 3 ימים זה החל לגרד מאד ולשרוף ולכאב נוסף לי פתאום חוסר תאבון בחילה סחרחורת חולשה , הרגשת חולי שילשולים. הרופא במוקד אמרה שזה שלבקת חוגרת ושאקח נגד בחילה ולכאבים ושהשילשולים לא קשורים לשבלקת שזה וירוס נוסף. האם ידוע על תופעות אלו בשלבקת ואם יש מה לעשות? מתי זה אמור לעבור זו הרגשה מאד לא טובה . לתשובתך אודה מאד.

נשמע כמו תיאור של שלבקת חוגרת אין קשר בין זה לבין השלשולים בדרך כלל שלבקת חוגרת עוברת בד"כ תוך 7-14 יום בממוצע

מנהל פורום רפואה פנימית