אופטלגין לכאבי ראש

דיון מתוך פורום  רפואה פנימית

17/04/2022 | 06:21 | מאת: אורח

שלום. אני סובל מכאבי ראש כרוניים (בערך 4 התקפים בחודש). אני נוטל אופטלגין שמאוד עוזר לי, כמעט ללא תופועות לוואי. משככי כאבים אחרים גרמו לי לצרבת וכאבי בטן. העניין הוא שאחת לכמה זמן ישנם פרסומים כי האופטלגין מסוכן. מצד אחד אני חושש להמשיך ליטול אותו, אך מצד שני הוא מסייע לי מאוד עם הכאבים וכמעט ללא תופעות לוואי. האם כדאי לי להמשיך לקחת אותו? אם עד היום התרופה נסבלה היטב זה אומר שהיא בטוחה עבורי? תודה

ופטלגין היא תרופה מצוינת שמאוד נפוצה בארץ מסיבות של שוני ברגולציה במקומות מסויימים בעולם היא לא נתנת בארץ היא מאוד נפוצה ואין בעיה להמשיך וליטול

מנהל פורום רפואה פנימית