קושי בהוצאת הליחה מהריאות/סימפונות

דיון מתוך פורום  רפואה פנימית

05/04/2022 | 10:08 | מאת: אורי

בוקר טוב דלקת ריאות או סמפונות, לא ברור אם חיידקי או ויראלי. עם כיח רב בצבע ירוק וצהוב (כעת לאחר כמה ימי טיפול זה כבר ליחה לבנה) קיבלתי טיפול אנטיביוטי, ומשאף, כ"כ השתמשתי במכייח "ראולין", ועדיין חלק גדול מהשיעולים אינו מצליח להוציא את הליחה וזה מאוד מאוד מציק וגם מרגיש מפריע לנשימה. מדוע הליחה מתקשה לצאת אף שאני מרגישה את החרחורים בנשימה? אני משתעלת חזק וזה פשוט כאילו הוא דבק לסמפונות? מה ניתן עוד לעשות? תודה

שימוש במכייחים לעיתים אינו עוזר אבל זה הטיפול היחידי תנסה עוד סוגים של מכייח או תכשירים טבעיים

מנהל פורום רפואה פנימית