ירידת לחץ דם נמוך.

דיון מתוך פורום  רפואה פנימית

31/03/2022 | 12:19 | מאת: שואל

שלום אישה קשישה בת 90 שסובלת מיתר לחץ דם גבוה ובמקביל לוקחת כדור פוזיד לבצקות וזה ידוע שזה משפיע על ירידת לחץ דם נמוך מה קורה אם הלחץ דם יורד ל90-60 אבל עולה גם ל 106-60 מה עושים כדי שהלחץ דם יחזור למתב תקין? בעבר אמר לי רופא משפחה לשתות תה קופאין ולשים רגליים למעלה תודה

צריך לאזן אותה בזהירות עם מעקב צמוד של רופא משפחה -חשוב מאוד להיבדק במהרה

06/04/2022 | 13:40 | מאת: שואל

כל הזמן נבדקת רופא משפחה אומר לא להלחץ רק לשתות מים הרבה ולהרים רגליים כשזה קורה ולרוב זה משתפר תודה

מנהל פורום רפואה פנימית