האם זה קשור לקורונה?

דיון מתוך פורום  רפואה פנימית

29/03/2022 | 12:55 | מאת: אורי

שלום חליתי בקורונה לפני כחודשיים, בגל שהיה נחשב למחלה קלה יחסית. האם הפרעות זיכרון שלא היו בעבר קשורות למחלת הקורונה? יש דרך לדעת האם זה קשור לקורונה? באם זה קשור לקורונה זה אמור לחלוף לבד? א"כ תוך כמה זמן? צריך לעשות משהו? והאם תופעות של פוסט קורונה תלויות בחומרת המחלה? כלומר אלו שחלו בגלים הראשונים שאז המחלה היתה יותר קשה לעומת אלו שחלקו בגל שהיה עם מחלה יחסית קלה, האם יש הבדל בין תופעות הפוסט קורונה. תודה

שלום רב, לצערי הולכות וגוברות העדויות על תסמונת פוסט קורונה הכוללת שלל תסמינים שחלק מהם הם הפרעות זיכרון . עדיין אין מספיק מידע על האורך שזה נמשך-אני ממליץ לךך לפנות לאחת ממרפאות המחלימים מקורונה של בתי החולים בהצלחה

מנהל פורום רפואה פנימית