חולה המון

דיון מתוך פורום  רפואה פנימית

29/03/2022 | 01:38 | מאת: אור

דר שלום, בשנתיים האחרונות ,כל חודשיים אני חולה. כאבי גרון,חום וחולשה שלא עוזבים מינימום שבוע ומצריכים אותי לקחת כמויות מטורפות של אנטיביוטיקה וקומבודקס לסוגיו. בת 31,בריאה לחלוטין לא לוקחת שום כדורים קבע ואין שום תסמינים אחרים. לאחר התייעצות עם רופאת המשפחה שלי (שעכשיו היא כבר לא) שבה היא אמרה לי במילים אילו "יש סוגים שונים של גוף. יש כאלו שזה נורמלי לגוף שלהם לחלות כל חודשיים",רציתי להיוועץ איתך בנוגע לדרך טיפול שאפשר לחשוב עליה לפני שאנסה ללכת לרופא משפחה אחר. זה לא מקרה שצריך לדעת את הרקע רפואי שלי כי באמת שאין שום דבר אחר ברקע הרפואי מלבד מה שרשמתי כאן. תודה

אור שלום רב, זאת שאלה כללית מאוד-אני מבין את המצוקה שלך אבל זאת שאלה שהדרך לענות עליה היא לשבת אתך לשיחה ארוכה להבין את כל ההיסטוריה הרפואית שך ומחלות רקע, אורח חיים וכיו"ב, לבדוק אותך ואז לתת כיוון רופאי משפחה עושים את זה מצוין בהצלחה רבה

מנהל פורום רפואה פנימית