שאלה לגבי נפיחות כפות רגליים וברכיים

דיון מתוך פורום  רפואה פנימית

27/03/2022 | 18:28 | מאת: אור

שלום אמא שלי קשישה בת 90 לוקחת כדורים מדללי דם וקרדיולג היה לה בעבר קצב לב מהיר, ומסתמים יש לה, יש לה נפיחות בכפות הרגליים ובברכיים, (בלי קשר גם יש לה בעיות ברכיים חוסר סחוס) ניתן לה פוזיד יום כן יום לא כי יש לה לחץ דם גם והפוזיד גורם לירידת לחץ דם, הבעיה שכבר חודש יש לה נפיחות היינו אצל קרדיולוג לא ניתן שום טיפול אחר חוץ ממה שרשמתי, מה עושים אם הנפיחות בכפות רגליים ובברכיים לא יורדת? האם זה לא מסוכן? תודה

בעיה מוכרת ומורכבת מאוד לצערי צריך לשחק באיזון בין משתנים להורדת לחץ דם בעיה קשה-בטיפול הקרדיולוגים ורופא המשפחה הרבה בהצלחה

מנהל פורום רפואה פנימית