ירידה דרסטית במשקל בחודש וחצי

דיון מתוך פורום  רפואה פנימית

23/02/2022 | 09:01 | מאת: סופיה

שלום רב, זה מספר שנים ידוע שאני סובלת מאנמיה מחוסר ברזל (בבדיקה אחרונה מחודש ינואר פריטין 2.75) אני לוקחת ברזל ויטמין B12 בטיפות ובנוסף סובלת גם מתת פעילות של בלוטת התריס לוקחת יוטרקס ומאוזנת בחודש וחצי האחרונים יש ירידה במשקל ללא שינוי בהרגלי האכילה (ממשקל של 82 למשקל של 75.3) ובנוסף יש לי בזמן האחרון גרד עד זוב דם איזה בדיקות חשוב לבקש מרופא?

כימיה כללית, ספירה, תפקודי כבד, תפקודי תריס, משק ברזל-פריטין טרנספרין, ויטמינים בהצלחה

מנהל פורום רפואה פנימית