כאבים בבטן עליונה צד ימין

דיון מתוך פורום  רפואה פנימית

19/02/2022 | 18:48 | מאת: מורן

שלום, אני בת 37, הייתי חולה בקורונה לפני כחודש ומאז נהיה לי שיעול בעיקרו יבש אך גם לפעמים קצת עם ליחה וכמו סוג של ברונכיט מלווה בבחילות מידיי פעם, בזמן האחרון השיעול הוטב אך פתאום נהייתה לי תופעה של כאב מתחת לצלעות בטן עליונה צד ימין,הכאב מופיע בנשימה עמוקה, בשיעול, ובשינוי תנוחה משכיבה לישיבה , או בהתמתחות של הגוף, מופיע גם כשאני נוגעת במקום רציתי לשאול ממה יכול לנבוע ? האם יכול להיות קשור לריאות או לכיס מרה ? תודה על כל עזרה

את צריכה להיבדק ע"י רופא ולראות האם יש צרך בהדמייה-רנטגן US או דומה

מנהל פורום רפואה פנימית