קלונקס 1.5 מ"ג ככדור קבוע

דיון מתוך פורום  רפואה פנימית

17/02/2022 | 22:23 | מאת: שואל

שלום ד"ר. אני בן 40 סובל מהפרעת חרדה ותסמיני פאניקה שנים רבות. מגוון כדורים ממשפחת ה-SSRI וה-SNRI לא הועילו משמעותית. בהתאם, הפסיכיאטר המטפל המליץ להמשיך עם כדור SSRI ויחד עם זאת לקחת קבוע קלונקס 1.5 מ"ג ביום מחולק ל-3 מנות (בוקר+צהריים+ערב). לטענת הפסיכיאטר, במקרה שלי הקלונקס אינו מאבד את יעילותו והוא היחיד שאליו יש לי תגובה חיובית ולכן חשוב שלא אנסה להפסיקו אלא לקחת ככדור קבוע. אשמח לשמוע את חוות דעת רופא הפורום בנוגע לשימוש הקבוע בקלונקס.

שלום רב, אני מתנצל אבל זה לא בתחום ההתמחות שלי-אני ממליץ להפנות את השאלה לפורום פסיכאטריה/הפרעות קשב וריכוז בהצלחה

מנהל פורום רפואה פנימית