למה אני יורד במשקל בצורה מוזרה ?

דיון מתוך פורום  רפואה פנימית

29/01/2022 | 10:32 | מאת: יפים

שקלתי 96 לפני חודש , היום אני 94.5 בתקופה הזאת אני אוכל המון ולא שומר , בודאות מגיע ל2000 קלוריות ביום . ולפי ההיסטוריה שלי אני בקלות אמור להיות על 99-100 גובה 1.92 למה אני יורד במשקל ? בדיקות דם לפני חצי שנה תקינות מבחינת המוגלובין םריטין וכו' כמו כן הייתי מספר פעמים חולה בתקופה האחרונה, מחלות ויראלית , קצת שפעת וכו' , עדיין טיפה יש שיעול ונזלת . האם זה יכול להיות קשור למחלות ויראליות האם זה סרטן ?

שאלה כללית מידי-פנה לרופא המשפחה שיבדוק אותך ויחד תחליטו ירידה במשקל של קילו וחצי בחודש לא מעידה על סרטן

מנהל פורום רפואה פנימית