בדיקות ובעיות רפואיות לא מובנות זקוקים לכוון

דיון מתוך פורום  רפואה פנימית

20/01/2022 | 17:57 | מאת: נחמה

תרופות הרגעה למיניהם, פוטותרפיה, ללא הקלה. עבר בירור אצל אלרגולוג וגם שם לא נמצאה הבעיה. לפני כשנה בבירור פרטי נערך ct בטן שם נמצאו ציסטות מרובות למעקב + ct ריאה עם נגע של כ 1 ס"מ למעקב. היום אנו באותו המקום והגרד רק מחמיר אפילו עבר בירור פסיכיאטרי שקבע שהוא בסדר וכי אין מצב פסיכולוגי או פסיכיאטרי שמסביר את מצבו, נלקח IGE לפני שבועיים שיצא 153, ולפני מספר ימים נלקחה בדיקת דם שתוצאותיה היו 3.6- WBC, NEUT - 1.45, LYMPH-1.38, בנוסף לפני כחודשיים אובחן כטרום סכרתי בבדיקת דם האחרונה A1C -5.8. הוא סובל מאד, מעבר לגרד, תשישות, חוסר אנרגיה, מאדם שניהל אורח חיים בריא, פעיל מאד וספורטיבי כיום מלבד עבודה כמעט ואין לו כוחות ונירדם וגם כאשר מנסה בכל זאת לעשות פעילות הוא חוזר לאחר מספר דק מותש וחלש מאד. אודה לדעה, או לכיוון לאן ניתן לפנות כדי שיעזרו לו ויאבחנו מה קורה לו, הוא סובל מאד ואיכות חייו נפגמה ונראה שאף אחד לא מצליח למצוא מה הגורם למצבו.

אני מתנצל זו שאלה מורכבת למענה באינטרנט-אין לי יכולת לענות בריאות שלמה ובהצלחה

23/01/2022 | 19:01 | מאת: נחמה

מבינה לחלוטין, תודה רבה על התייחסותך ד"ר לוין

מנהל פורום רפואה פנימית