כאבי רגליים במנוחה בלבד

דיון מתוך פורום  רפואה פנימית

13/01/2022 | 14:31 | מאת: מרינה

שלום. בת 48 ,בריאה בד"כ, ללא תרופות קבועות, ללא עודף משקל. ילדתי לפני כ4 שנים בקיסרי בהרדמה מלאה , היתה רעלת הריון חמורה בסוף ההריון. מאז סובלת מכאבים ברגליים לא בתנועה אלא דווקא במנוחה- שכיבה וישיבה. אין מקום מסוים שכואב אלא לפעמים זה מקבימה, לפעמים אחורה, גם למלעה וגם למטה.. לפי התחושה שלי זה לא עצמות כי אחרת לא היתי יכולה להתאמן. גם לא דומה לכאבי שרירים, שאני מכירה. אורטופד לא מצאה שום דבר. בדיקות דם כולל crp .תקינות. us ורידים ועורקים תקין. יש לילות שאני לא מצליחה לישון. תשובתה של רופאת משפחה שאם בדקנו ורידים ובדיקת אורטופד תקינה, אין מה לבדוק יותר, הכל תקין ורק לקחת אקמול.. אשמח לקבל כייון בנושא. אני אישה די צעירה, פעילה, זה פוגע באורח החיים שלי.תודה רבה

שאלה מורכבת...קצת קשה לי לענות בלי לבדוק אותך. הייתי מנסה נוירולוג או רופא כלי דם בריאות שלמה

מנהל פורום רפואה פנימית