בדיקות סיטי חוזרות 4 בשנה

דיון מתוך פורום  רפואה פנימית

08/01/2022 | 21:03 | מאת: רחלי

שלום. בת 40 בחצי שנה האחרונה אני מתמודדת עם בעיות רפואיות מרובות לחץ באוזניים סחרחרות ,ירידה במשקל הפרעות קצב לב כאבי בטן יציאות מרובות נמצאת בבדיקות רבות. ביצעתי השנה כבר 3 פעמים סיטי 2 ראש ואחת. בטן שלחו אותי שוב לבדיקת סיטי בטן חוזרת האם זה מסכן אותי כמות הקרינה שיש בסיטי ולבצע במשך שנה 4 בדיקות סיטי? ממה שקראתי זו בדיקה מסרטנת . מה היא דעתך בנושא?

דעתי שצריך להמנע מזה כמה שניתן-4 בדיקות בשנה זה הרבה-בעיקר בטן שזה קרינה גבוהה יותר

מנהל פורום רפואה פנימית