בקשת המלצה לנעליים לגאוט

דיון מתוך פורום  רפואה פנימית

22/12/2021 | 15:47 | מאת: אריאל

היי, אני שואל כאן דרך קישור מכתבה על הקשר בין גאוט לנעליים.. מאז שהתחילו לי התקפי הגאוט, אני לא יכול ללבוש את הנעליים שלי, הן נעליים חדשות וטובות, ועם מדרס רך בהתאמה אישית, אבל, כנראה בגלל שהן מעט לוחצות, זה כואבות לי ומעוררות לי התקפים. צריך לציין שאצלי ההתקפים הם בכל המפרקים בשתי הרגליים, אחד אחד, וכמעט לעולם לא בבוהן דווקא... רציתי לשאול אם יש המלצה לנעליים טובות יותר מהקרוקס המרופט שאני נועל כיום, גם בשביל בריאות וגם בשביל נראות... תודה רבה

שלום רב, אני לא מכיר את הקישור והאמת לא בקיא בסוגי נעליים המתאימות לחולי גאוט-זה צריך בעיקר להקל ולא ללחוץ בהצלחה רבה

מנהל פורום רפואה פנימית