נפיחות בצד שמאל של הגוף

דיון מתוך פורום  רפואה פנימית

14/12/2021 | 18:58 | מאת: אנונימי

היי, בחורה צעירה בת 23 מזה 3 שנים ולאחר שסבא שלי נפטר הופיע לי כאב בחלק שמאל של הגב העליון כאב נקודתי שאפשר ללחוץ עליו ואז גורם לכאב עז ועמוק וכשמשחררים מרגישה רגיעה מסוימת באזור בהמשך הכאב נעלם זה כאב שבא והולך והשמתי לב שברגע שאני לוחצת סביב העצם (הקלוויקולה) גם באזור מסויים אני מרגישה חום באזור ובאזור היד וכאב נעים כזה שגורם לרגיעת כל האזור כשמשחררים בהמשל שמתי לב שיש לי נפיחות בשד שמאל הלכתי ונבדקתי אצל כירורג שד שלא התרשם מכלום כמו כן עשיתי us שדיים תקין בהמשך הרגשתי כמו עקצוצים ביד שמאל והופיעה נפיחות ביד ולאחר מכן גם ברגל שמאל ובהמשך בחצי פנים (צד שמאל של הפנים) אז מזה שנה יש לי יד ורגל ושד וחצי פנים הכל מצד שמאל נפוח ואולי עין שמאל גם לא בטוחה מתה מפחד להיבדק לא יודעת אם יש קשר לכאבי גב שהתחילו ראשונים אולי זה משהו ממאיר? לא יודעת מה לעשות

שלב ראשון-פני לרופא משפחה לבדיקה, יחד תגיעו למסקנות או תתכננו המשך בדיקות

מנהל פורום רפואה פנימית