קוצר נשימה וחולשה כללית

דיון מתוך פורום  רפואה פנימית

08/12/2021 | 11:45 | מאת: מזל60

אני בת 80 היום . אחרי החיסון הראשון הרגשתי שאני מתעייפת מכל פעילות רגילה פשוטה ככל שתהייה שאני עושה. למרות זאת עשיתי את החיסון השני והשלישי כאשר אחרי כל חיסון המצב החמיר ע שהגעתי למצב שאני מתעייפת מלאכול.היום אחרי שנה מהחיסון הראשון ושלושה חודשים מהחיסון השלישי המצב לא השתפר. עשיתי בדיקות לב וקיבה ולא היו ממצאים. אילו בדיקות נוספות עלי לעשות בכדי למצוא את הסיבה ולשפר את תפקודי היום יומי. הייתי בן אדם עצמאי שאפילו הלך לחדר כשר. היום אני מתקשה בפעולות פשוטות וצריכה עזרה בהם.

אני ממליץ על רופא משפחה או פנימאי טוב שיקח אותך ויוביל אותך באנמנזה ובדיקות-זה עדיין תחום לא מוכר למרות עדויות הולכות ומתגברות על תסמינים כמו שאת מתארת בהצלחה

מנהל פורום רפואה פנימית