בדיקות דם לא תקינות

דיון מתוך פורום  רפואה פנימית

29/11/2021 | 00:13 | מאת: מיכל

שלום בת 47 בשל חולשה כאבי בטן תחתון וגב סחרחרות במשך כמה חודשים ביצעתי בדיקות דם לפני שבועיים שהיתה תקינה והיום בדיקה חוזרת לא תקינות . רק לציין סיטי בטן ללא חומר ניגוד היה תקין. Neutrophils 72 הנורמה עד 70 Lymphocytes 18.8 נמוך הנורמה הכל מ 20 Creatinine Serum 1.2 גבוהה הנורמה עד0.90 Urea52 גבוהה הנורמה עד 50 Albumin 52 גבוהה הנורמה עד 50 Chloride 97 הנורמה החל מ 98 האם זה משהו חמור או דחוף ? זה מראה שיש פגיעה בכליה ? התור לרופא ביום שישי אני יכולה לחכות או לגשת למיון?

30/11/2021 | 00:42 | מאת: מיכל

משקל גופי 38 גובהה 150 ירדתי 5 קילו במשקל ב 5 חודשיים נמצאת בבירור רפואי בשל ירידה במשקל סחרחורת וחולשה.

בבידוקת המצורפות אין סיבה דחופה לפנות למיון-אנא פנה לרופא המטפל שיסביר את משמעות הבדיקות בהצלחה

מנהל פורום רפואה פנימית