סיטי בטן עם ממצא בטחול נגעים היפודנסיים

דיון מתוך פורום  רפואה פנימית

21/11/2021 | 06:46 | מאת: נינה

שלום, נשלחתי לעשות סיטי בטן ,בעקבות כאבי בטן ,ברום הבטן, אני אובחנתי עם חיידק הליקובקטר לפני 3 חודשים וטוםלתי באנטיביוטיקה משולבת, 2 סבבים, ורק אחרי הסבב השני החיידק נעלם, הוצאתי בדיקות קולונוסקופיה וגסטרוסקופיה,ויש ממצא גסטריטיס,מקבלת נקסיום 40 מ"ג 20 בוקר ו-20ערב, בתשובת סיטי בטן, רשום נגעים היפודנסיים בגדלים שונים בטחול גודל הטחול תקין, אני מוטרדת מזה, מה זה יכול להיות? יתר הבדיקה הכל תקין, בסיכום רשום בדיקה בגדר הנורמה רופא גסטרו אמר שצריך לפנות להמטולוג? אודה לעזרתך,האם זה מסוכן,ומה צריך לעשות?

קשה לי לתת תשובה ככה בלי לראות את ה CT ובלי לבדוק אותך-אני מציע שתפני לרופא המשפחה ותתיעצי איתו בהצלחה

24/11/2021 | 15:01 | מאת: נינה

שלום רב האם אפשר להגיע אליך לבדיקה, אודה לך מאוד, אם תעדכן כיצד ניתן להגיע אליך

אני לא מקבל מטופלים -אני מנהל מרכז רפואי בהצלחה ובריאות שלמה

מנהל פורום רפואה פנימית