כאבים בגוף לאחר שינה

דיון מתוך פורום  רפואה פנימית

19/11/2021 | 03:48 | מאת: רון

שלום, לאחרונה אני מרגיש כאבים בגוף כשאני מתעורר משינה. זה מרגיש דומה יותר לכאבי שפעת מאשר לכאבי שרירים לאחר אימון (אבל אני לא מרגיש חולה). לאחר שאני קם לוקח כמה שעות עד שזה נרגע אבל זה לא נרגע לחלוטין. הפיק של הכאבים הוא בדיוק כשאני מתעורר, בין אם זה באמצע הלילה או בבוקר. אני לא יודע אם להשליך את זה על שינה ירודה או סוג של חרדה כרונית אבל אודה לך אם תוכל למנות לי סיבות שונות שיהיה לי סוג של כיוון ואולי אפילו בדיקות דם ספציפיות שכדאי לעשות. בדיקות הדם הכלליות תקינות תודה רבה.

שלום רב-נא פנה לרופא המשפחה לבדיקה גופנית והחלטה על המשך בירור

מנהל פורום רפואה פנימית