כולסטרול חבר ותיק שלא עוזב בשום מקרה

דיון מתוך פורום  רפואה פנימית

17/11/2021 | 07:14 | מאת: גל

דוקטור שלום רב בן 55 לפני 20 שנה התחלתי עם סימבבסטין 10 מל בעקבות כולסטרול בערכים של 230 כללי לאורך השנים עם הכדור בממוצע הכללי 180 LDL 120 hdl 50 טריגליצרידים 140 תפקודי כבד ברמת הנורמה יש לציין עושה ספורט הליכות ריצה לפני ארבעה חודשים בעקבות עליה של הערכים הכללי 240 והרע ל 160 רופא המשפחה הגדיל את המינון ל 20 היום הערכים בבדיקת הדם כללי 203 LDL 116 hdl 58 טריגליצרידים 146 non כולסטרול 146 אך מה שקרה לי בתוצאות הןא שאנזימי הכבד או אחד מהם קפץ ALT 53 AST 35 מה עושים לדעתך א. האם להחליף כדור ואיזה אתה ממליץ ? ב.האם המלצה אחרת מודה לפועלך יעקב

ממליץ להתייעץ עם רופא משפחה-זאת שאלה מורכבת שצריכה בדיקה גופנית ומעקבה רציף של רופא

מנהל פורום רפואה פנימית